Eerste editie HepNed symposium Virale Hepatitis

Op donderdagmiddag 13 februari 2020 vond de eerste editie van het HepNed symposium Virale Hepatitis plaats in Utrecht. Het geaccrediteerde programma (NIV, NVMDL, V&VN, VSR) is hier te vinden. Met 15 sprekers en 45 overige deelnemers was de zaal goed gevuld. Hieronder zijn enkele beelden te zien, gemaakt tijdens het symposium door fotograaf Joni Israeli. Mocht u een foto waar u op te zien bent willen verwijderen of juist in groot formaat willen ontvangen, neem dan contact op via ons contactformulier.

Over het algemeen is het symposium erg positief beoordeeld. Gemiddeld kreeg het een rapportcijfer 8.

De organisatie en het tijdstip van het symposium werden als goed beoordeeld. De locatie werd matig tot goed beoordeeld. Voornaamste verbeterpunten waren een grotere zaal met meer toiletten en een beter zicht op het scherm. De pauzes werden matig tot goed beoordeeld. Als voornaamste verbeterpunt kwam naar voren dat de pauzes wat lang op zich lieten wachten.

Het programma werd als goed tot zeer goed beoordeeld. Er zijn enkele suggesties gedaan voor het programma van volgend jaar.

 

Alle feedback zal worden meegenomen in het organiseren van het symposium volgend jaar. We willen graag alle deelnemers die het evaluatieformulier hebben ingevuld van harte bedanken voor hun input.